O nama

Naše osnovne grane djelatnosti:

Izrada reklama i predmeta vizualne signalizacije

Svjetleće reklame, natpisne ploče, totemi, monoliti, putokazi, cestovne oznake, piktogrami, info panoi, oslikavanje, reklame na vozilima, natpisi za izloge, kompjutersko izrezivanje i graviranje, digitalni tisak na raznovrsne materijale, izrada predmeta od plexiglasa, 3D naljepnice (domes), a u mogućnosti smo izraditi pojedinačne artikle, kao i veće serije, ovisno od zahtjeva naručitelja.

U novije vrijeme, napretkom i primjenom elektronike i multimedie, izrađujemo višenamjenske reklamne elemente, pasivne i interaktivne, ugrađujući LED, LCD i plazma ekrane sa mogučnošću programiranog prikaza (info display, prezentacijski kiosk, digitalni izlog, hologram pano,.. )

Radove konstantno izvodimo na cijelom području Hrvatske bez obzira na udaljenost i zahtjevnost posla.Pri izradi predmeta vizualne signalizacije i reklama nudimo kompletnu uslugu, od izrade idejnog rješenja, dizajna, prilagodbe tehnologije izvedbe, same izrade, do montaže.

Folije koje koristimo, proširili smo sa paletom zaštitnih i dekorativnih folija za zgrade (zaštita od sunca, UV zračenja, topline, blještanja i sl.).

Audio - video - multimedia

(Projektiranje, nabavka, ugradnja i iznajmljivanje audio, video i multimedijalne opreme, razglasa, projektora i ekrana,..) Naše poslovanje temelji se na direktnom kontaktu s klijentom, uvidom u prostor korištenja i potrebama samog korisnika, te prilagođavanjem opreme tim zahtjevima.

Stalno praćenje i primjena novih tehnologija te mogućnost prezentacije i prilagodba za što jednostavnijom upotrebom, montaža sustava na samom mjestu korištenja i postprodajna suradnja naše su prednosti, a zadovoljni korisnici motivacija i nagrada za rad.

Opremu instaliramo u poslovnim ali i stambenim objektima, prezentacijskim dvoranama, sajmovima, proizvodnim pogonima, trgovačkim centrima, ugostiteljskim i sportskim objektima.

Prije nekoliko godina s partnerima smo osnovali novu tvrtku Multimedia, koja se bavi grafičkim dizajnom, izradom digitalnih aplikacija, promotivnih materijala, multimediom pa smo i u tom segmentu ostvarili dobru suradnju sa klijentima i tako osigurali kompletnu uslugu na jednom mjestu.
Multimedia - Internet usluge

IT podrška

Obuhvaća instalaciju i podešavanje operativnih sustava Microsoft Windows na novokupljenim računalima, popravak (reinstalacija) na postojećim, rješavanje problema uzrokovanih virusom, adware-om i spyware-om, arhiviranje podataka, podešavanje internet konekcije, podešavanje kućne mreže kako za privatne, tako i za male poslovne korisnike.

Imate pitanja?

Vrlo rado ćemo na njih odgovoriti.
Kontaktirajte nas