Od prezentacije, prijedloga, projekata, do instalacije u Vašem prostoru.

Projektiranje, nabavka, montaža i iznajmljivanje audio, video i multimedijalne opreme, razglasa, projektora, ekrana interaktivnih touch i senzorskih uređaja.

Naše poslovanje temelji se na direktnom kontaktu s klijentom, uvidom u prostor korištenja i potrebama samog korisnika, te prilagođavanjem opreme tim zahtjevima. Stalno praćenje i primjena novih tehnologija te mogućnost prezentacije i prilagodba za što jednostavnijom upotrebom, montaža sustava na samom mjestu korištenja i postprodajna suradnja naše su prednosti, a zadovoljni korisnici motivacija i nagrada za rad.

Specijalizirali smo se za poslove opremanja interpretacijskih centara, turističkih info centara, muzejskih i galerijskih zbirki sa interaktivnim multimedijalnim uređajima i opremom, od razvoja i izrade uređaja prema interpretacijskoj ideji, dizajna, dobave i montaže u prostoru. Uređaji sa primjenom touch upravljanja (na dodir), raznih modela senzorike, gestikularnog upravljanja, hologramskih projekcija, VR i AR uređaja i aplikacija.

Više o našem segmentu opremanja interpretacijskih centara možete pogledati na linku: https://smart-it.com.hr/

Touch i interpretacijski displeji i sustavi

Hardver i aplikacije prilagođavamo prema potrebama projekta i željama klijenta

Najam opreme

Korištenje novih multimedijalnih sadržaja daje novu dimenziju prezentacijama, poslovnim događajima ili proslavama, a iz vlastitog iskustva možemo potvrditi da je ovaj način prezentacija postao vrlo tražen.

Mogućnost iznajmljivanja LCD i DLP projektora, projekcijskih platna (front i back projekcije različitih dimenzija... do 4x3m),PLAZMA i LCD ekrana, digitalnih displaja,interaktivnih panela, digitalnih izloga, hologramskih panela, info stupova, kompletnih razglasnih sistema za manje i srednje prezentacije i evente, i ostale multimedijalne opreme. Kako je ovo područje opreme kod koje se pojavljuje najviše noviteta, gotovo da ne postoje zahtjevi i potrebe koje nije moguće realizirati.

Izrađujemo aplikacije prema zahtjevima klijenta od razrade projekta, odabira i dobave opreme, izrade sustava upravljanja, postavljanje i puštanje u pogon, kao i edukaciju korisnika.
Kontaktirajte nas

Audio video

Opremu instaliramo u poslovnim ali i stambenim objektima, prezentacijskim dvoranama, sajmovima, proizvodnim pogonima, trgovačkim centrima, ugostiteljskim i sportskim objektima.

O nama

U mogućnosti smo izvesti najzahtjevnije projekte u skladu s našim djelatnostima.

Saznajte više