:: početna  :: o nama   :: Uvjeti korištenja
   
 
Poduzeće Eltel d.o.o. posluje od 1992. godine i u vlastitim prostorima objedinjuje niz različitih djelatnosti, podjeljenih u zasebne cjeline. U mogućnosti smo izvesti najzahtjevnije projekte u skladnu s našim djelatnostima. Redovito se osposobljavamo i primjenjujemo nove tehnologije kako bi što bolje mogli obavljati zahtjeve koje nam nameće tržište.
 
  :: reklame i natpisi :: audio - video - multimedia :: digital signage :: urbana oprema za biciklizam :: cikloturizam
   
:: plazma i LCD TV
   
 

Od prezentacije, prijedloga, projekata, do instalacije u Vašem prostoru. U našem izložbeno-prodajnom prostoru možete vidjeti i isprobati nekoliko modela plazmi i LCD televizora (Hitachi, Panasonic, InFocus, Mitsubishi, Taxan, DiBoss, Fujitsu, Pioneer, NEC, ...) a osposobljeni djelatnici pomoći će Vam odabrati najoptimalniji proizvod za Vaše potrebe. Povezivanje zabavne elektronike sa PC komponentama, prikaz i spremanje audio, video i foto materijala na Vaš TV uređaj i surround sustav, multiroom aplikacije i network serverski sustav, kućni i poslovni mrežni uređaji, broadcast serveri, distribucijski sustavi i sistemi za povezivanje, programibilni daljinski upravljači, sa kompletnom uslugom odabira i programiranja, kojima se mogu definirati protokoli i nekoliko funkcija samo jednim „klikom“.

     

Hitachi PLAZMA 42PD6600
 
Hitachi PLAZMA 42PD7200
 
Loewe PLAZMA Xelos A42 DVB
 
Panasonic PLAZMA TH-42PA50P - akcijska ponuda
             
 
 
 
   
:: akcije
     
 
:: EURO2008 akcija
 
 
   
:: iz galerije
     
 
:: Reklame i natpisi
  ...više
     
 
:: Audio - video - multimedia
  ...više
     
 
:: Digital signage
  ...više
 
 

  © 2005. eltel d.o.o. :: sva prava pridržana :: T.. +385 40 364 270 :: F.. +385 40 364 944 :: E.. eltel@eltel.com :: web by m2m