:: početna  :: o nama   :: Uvjeti korištenja
   
 
Poduzeće Eltel d.o.o. posluje od 1992. godine i u vlastitim prostorima objedinjuje niz različitih djelatnosti, podjeljenih u zasebne cjeline. U mogućnosti smo izvesti najzahtjevnije projekte u skladnu s našim djelatnostima. Redovito se osposobljavamo i primjenjujemo nove tehnologije kako bi što bolje mogli obavljati zahtjeve koje nam nameće tržište.
 
  :: reklame i natpisi :: audio - video - multimedia :: digital signage :: urbana oprema za biciklizam :: cikloturizam
   
:: najam opreme
   
 
Korištenje novih multimedijalnih sadržaja daje novu dimenziju prezentacijama, poslovnim događajima ili proslavama, a iz vlastitog iskustva možemo potvrditi da je ovaj način prezentacija postao vrlo tražen.

Mogućnost iznajmljivanja LCD i DLP projektora, projekcijskih platna (front i back projekcije različitih dimenzija... do 4x3m),PLAZMA i LCD ekrana, digitalnih displaja,interaktivnih panela, digitalnih izloga, hologramskih panela, info stupova, kompletnih razglasnih sistema za manje i srednje prezentacije i evente, i ostale multimedijalne opreme. Kako je ovo područje opreme kod koje se pojavljuje najviše noviteta, gotovo da ne postoje zahtjevi i potrebe koje nije moguće realizirati. Izrađujemo aplikacije prema zahtjevima klijenta od razrade projekta, odabira i dobave opreme, izrade sustava upravljanja, postavljanje i puštanje u pogon, kao i edukaciju korisnika.
     
             
 
 
 
   
:: akcije
     
 
:: EURO2008 akcija
 
 
   
:: iz galerije
     
 
:: Reklame i natpisi
  ...više
     
 
:: Audio - video - multimedia
  ...više
     
 
:: Digital signage
  ...više
 
 

  © 2005. eltel d.o.o. :: sva prava pridržana :: T.. +385 40 364 270 :: F.. +385 40 364 944 :: E.. eltel@eltel.com :: web by m2m