:: početna  :: o nama   :: Uvjeti korištenja
   
 
Poduzeće Eltel d.o.o. posluje od 1992. godine i u vlastitim prostorima objedinjuje niz različitih djelatnosti, podjeljenih u zasebne cjeline. U mogućnosti smo izvesti najzahtjevnije projekte u skladnu s našim djelatnostima. Redovito se osposobljavamo i primjenjujemo nove tehnologije kako bi što bolje mogli obavljati zahtjeve koje nam nameće tržište.
 
  :: reklame i natpisi :: audio - video - multimedia :: digital signage :: urbana oprema za biciklizam :: cikloturizam
   
:: reklame i natpisi
   


 
  U svjetleće reklame ugrađuju se različiti rasvjetni elementi, ovisno od zahtjevnosti naručitelja. U novije vrijeme LED rasvjeta dominira nad dosadašnjim neon i fluo elementima. Jednostavnija montaža, dulji vijek trajanja, gotovo neograničen izbor boja (RGB) i razni efekti koji se mogu nadograđivati dovoljan su razlog za preporuku. Za sve svjetleće reklame također izvodimo elektroinstalacije i priključke na mrežu te ih ugrađujemo na objekte bez obzira na zahtjevnost posla (visina, udaljenost, težina, ...) raspolažući pri tom kvalitetnom opremom. Na sve naše proizvode i izvedene radove dajemo jamstvo od minimalno 12 mjeseci.
  Od pleksiglasa izrađujemo sve vrste reklama, različite predmete i zahtjevane forme termičkim oblikovanjem, rezanjem, ljepljenjem, i savijanjem raspolažući pri tom širokom paletom boja.
  Digitalnim tiskom, kompjutorskim izrezivanjem i pismoslikarskim tehnikama koristimo se pri izradi oslikanih reklama bojama i izradi natpisa samoljepljivim folijama. Takve natpise apliciramo na sve podloge:plastiku, lim, staklo, zidove, tende, panoe, putokaze za koje prema potrebi izrađujemo noseće konstrukcije.
Pri izradi reklama koristimo se i tehnikom graviranja (laser, CNC), kao i sitotiskom.
  U novije vrijeme, napretkom i primjenom elektronike i multimedie, izrađujemo višenamjenske reklamne elemente, pasivne i interaktivne, ugrađujući LED, LCD i plazma ekrane sa mogučnošću programiranog prikaza (info display, prezentacijski kiosk, digitalni izlog, hologram pano,.. )
Radove konstantno izvodimo na cijelom području Hrvatske bez obzira na udaljenost i zahtjevnost posla.
  U galeriji radova možete pogledati dio naših izvedbi, a u mogućnosti smo izraditi i najzahtjevnije projekte, te osim pojedinačnih dizajniranih reklama, izrađujemo i tipske reklame, kao i veće serije proizvoda..
  Sa zadovoljstvom ističemo i plasman naših proizvoda putem mreže suradnika odnosno, marketing agencija i poduzeća za opremanje objekata.
     
             

svjetleće reklame
 
natpisi i oznake
 
totemi i piloni
 
oslikavanje vozila
             

obrada plexiglasa
 
digitalni tisak
 
graviranje
 
montaža
 
 
 
   
:: montaže
     
 
:: montaža - Gumiimpex
  ...više
     
 
:: montaža - Gumiimpex
  ...više
     
 
:: montaža - Autoimpex
  ...više
 
 
   
:: iz galerije
     
 
:: Reklame i natpisi
  ...više
     
 
:: Audio - video - multimedia
  ...više
     
 
:: Digital signage
  ...više
 
 

  © 2005. eltel d.o.o. :: sva prava pridržana :: T.. +385 40 364 270 :: F.. +385 40 364 944 :: E.. eltel@eltel.com :: web by m2m