:: početna  :: o nama   :: Uvjeti korištenja
   
 
Poduzeće Eltel d.o.o. posluje od 1992. godine i u vlastitim prostorima objedinjuje niz različitih djelatnosti, podjeljenih u zasebne cjeline. U mogućnosti smo izvesti najzahtjevnije projekte u skladnu s našim djelatnostima. Redovito se osposobljavamo i primjenjujemo nove tehnologije kako bi što bolje mogli obavljati zahtjeve koje nam nameće tržište.
 
  :: reklame i natpisi :: audio - video - multimedia :: digital signage :: urbana oprema za biciklizam :: cikloturizam
   
:: o nama
   
Workshop:

 
Poduzeće Eltel d.o.o. posluje od 1992. godine i u vlastitim prostorima objedinjuje niz različitih djelatnosti, podjeljenih u zasebne cjeline. U mogućnosti smo izvesti najzahtjevnije projekte u skladnu s našim djelatnostima. Redovito se osposobljavamo i primjenjujemo nove tehnologije kako bi što bolje mogli obavljati zahtjeve koje nam nameće tržište.

Osnovne grane djelatnosti su nam:
  - izrada reklama i predmeta vizualne signalizacije, svjetleće reklame, natpisne ploče, totemi, monoliti, putokazi, cestovne oznake, piktogrami, info panoi, oslikavanje, reklame na vozilima, natpisi za izloge, kompjutersko izrezivanje i graviranje, digitalni tisak na raznovrsne materijale, izrada predmeta od plexiglasa, 3D naljepnice (domes), a u mogućnosti smo izraditi pojedinačne artikle, kao i veće serije, ovisno od zahtjeva naručitelja
U novije vrijeme, napretkom i primjenom elektronike i multimedie, izrađujemo višenamjenske reklamne elemente, pasivne i interaktivne, ugrađujući LED, LCD i plazma ekrane sa mogučnošću programiranog prikaza (info display, prezentacijski kiosk, digitalni izlog, hologram pano,.. )
Radove konstantno izvodimo na cijelom području Hrvatske bez obzira na udaljenost i zahtjevnost posla.Pri izradi predmeta vizualne signalizacije i reklama nudimo kompletnu uslugu, od izrade idejnog rješenja, dizajna, prilagodbe tehnologije izvedbe, same izrade, do montaže.
Folije koje koristimo, proširili smo sa paletom zaštitnih i dekorativnih folija za zgrade i vozila (zaštita od sunca, UV zračenja, topline, blještanja, kao i folijama za zatamnjivanje vozila, sigurnosne i dekorativnefolije.

Prije nekoliko godina s partnerima smo osnovali novu tvrtku Multimedia, koja se bavi grafičkim dizajnom, izradom digitalnih aplikacija, promotivnih materijala, multimediom pa smo i u tom segmentu ostvarili dobru suradnju sa klijentima i tako osigurali kompletnu uslugu na jednom mjestu.

   - audio - video - multimedia (projektiranje, nabavka, ugradnja i iznajmljivanje audio, video i multimedijalne opreme, razglasa, projektora i ekrana,..) Naše poslovanje temelji se na direktnom kontaktu s klijentom, uvidom u prostor korištenja i potrebama samog korisnika, te prilagođavanjem opreme tim zahtjevima. Stalno praćenje i primjena novih tehnologija te mogućnost prezentacije i prilagodba za što jednostavnijom upotrebom, montaža sustava na samom mjestu korištenja i postprodajna suradnja naše su prednosti, a zadovoljni korisnici motivacija i nagrada za rad. Opremu instaliramo u poslovnim ali i stambenim objektima, prezentacijskim dvoranama, sajmovima, proizvodnim pogonima, trgovačkim centrima, ugostiteljskim i sportskim objektima.

  - IT podrška obuhvaća instalaciju i podešavanje operativnih sustava Microsoft Windows na novokupljenim računalima, popravak (reinstalacija) na postojećim, rješavanje problema uzrokovanih virusom, adware-om i spyware-om, arhiviranje podataka, podešavanje internet konekcije, podešavanje kućne mreže kako za privatne, tako i za male poslovne korisnike.

Neke od naših izvedbi možete pogledati na web stranici, a za dodatne informacije stojimo na raspolaganju

 
 

Naziv: ELTEL d.o.o.
društvo s ograničenom odgovornošću za elektroniku, konzalting i posredovanje
Sjedište: Čakovec, Buzovečka 77
Sud: Trgovački sud u Varaždinu
MBS: 070050920
MB: 0221082
OIB: 93280000443
Račun:

Privredna banka Zagreb d.d.
Zagreb, Račkoga 6
Žrč: 2340009-1100196517
Iban: HR1223400091100196517
SWIFT (BIC): PBZGHR2X

Temeljni kapital: 520.000,00 kn
Članovi uprave: Davor Fileš
direktor

Telefon: +385 40 364 270
Telefax: +385 40 364 944
E-mail: eltel@eltel.com
Web: www.eltel.com
 


Gdje smo: 
 
   
:: montaže
     
 
:: montaža - Gumiimpex
  ...više
     
 
:: montaža - Gumiimpex
  ...više
     
 
:: montaža - Autoimpex
  ...više
 
 
   
:: iz galerije
     
 
:: Reklame i natpisi
  ...više
     
 
:: Audio - video - multimedia
  ...više
     
 
:: Digital signage
  ...više
 
 
   
:: downloads
     
 
:: vizitka
     
 
:: opis.pdf
     
 
:: ELTEL logo.pdf
 
 

  © 2005. eltel d.o.o. :: sva prava pridržana :: T.. +385 40 364 270 :: F.. +385 40 364 944 :: E.. eltel@eltel.com :: web by m2m