:: početna  :: o nama   :: Uvjeti korištenja
   
 
Poduzeće Eltel d.o.o. posluje od 1992. godine i u vlastitim prostorima objedinjuje niz različitih djelatnosti, podjeljenih u zasebne cjeline. U mogućnosti smo izvesti najzahtjevnije projekte u skladnu s našim djelatnostima. Redovito se osposobljavamo i primjenjujemo nove tehnologije kako bi što bolje mogli obavljati zahtjeve koje nam nameće tržište.
 
  :: reklame i natpisi :: audio - video - multimedia :: digital signage :: urbana oprema za biciklizam :: cikloturizam
   
:: digital signage
   
Holo izlog

Digitalni pano GOC

LED ekran Čakovec

Digitalni city light

Tek panel Split

Tek panel
 
Digital signage – „Nove generacije naviknute na digitalno doba zahtijevaju kompleksnije oglašavanje i klasični im načini više nisu atraktivni, ...evoluciji koja je zahvatila sve medije i sadržaje, ... neki se oglašivači snalaze, a neki gube, no neminovno jest da se navike i korisnici mijenjaju.“


Digitalno oglašavanje podrazumijeva slanje vizualnih poruka kroz ekrane na nekom javnom mjestu. Takvo oglašavanje omogućava direktnu komunikaciju s potencijalnim kupcem i čini masovnu komunikaciju djelotvornijom.

Sustav digitalnog oglašavanja je vrlo širok pojam. Može biti vrlo jednostavni element,.. ekran i player koji prikazuje pripremljene aplikacij (telope, video filove, animacije, slike), ili povezan u sustav,... sa jednog servera na više ekrana sa istim ili različitim sadržajem prikaza, upravljiv preko weba i mogušnošću slanja promo materijala na sve lokacije, ili pak na svaku lokaciju zasebno, vremenski programirano (prikaz određene informacije u točno definirano vrijeme). Još napredniji sustavi imaju i interaktivnost, u „stand by modu“ prikazuju promo materijale,... a na senzor ( pokret, dodir) pretvaraju se u sustav sa mogućnošću pretraživanja – info display. Ekran više nije neophodan, može se koristiti i hologramska folija ili akril na samom izlogu, i kao pasivni element i kao interaktivni.

Sustavi su vrlo flexibilni kao ni jedan drugi medij, prilagođavaju se potrebama i mogućnostima naručitelja. Vizualni doživljaj je jedinstven, atraktivnost prikaza ovisi samo o autoru aplikacije dinamična slika vrlo je efikasan način pristupa osobi u usporedbi s tradicionalnim statičkim načinima oglašavanja i informiranja, a kvalitetan sadržaj ne može ostati nezamjećen.

Aktivno se bavimo digitalnim sustavima oglašavanja već nekoliko godina. Neprekidno pratimo novosti u tom području, testiramo ih i prilagođavamo, kako bi krajnji korisnik dobio najkvalitetniji sustav za svoje potrebe. Uključeni smo u nekoliko većih multimedijalnih projekata koji se neprekidno nadograđuju, od infokioska, interaktivne kartografije i pozicioniranja, digitalnih panoa, hologramskih izloga, interaktivnih izloga, pa do velikih led ekrana.

U poslovanju surađujemo i sa drugim tvrtkama koje se bave segmentima unutar sustava (od opreme i uređaja, pa do softwarea i aplikacija koje se izrađuju prema zahtjevima korisnika)

Neke od primjera digitalnog sustava možete pogledati u galeriji.
     
             
LED ekran Čakovec
LED ekran Čakovec
  Holo izlog
Holo izlog
  Tek panel Split
Tek panel Split
  Tek panel
Tek panel
             
Digitalni pano GOC
Digitalni pano GOC
  Digitalni city light
Digitalni city light
  Info display za ljekarne
Info display za ljekarne
  Stalci
Stalci
 
 
 
   
:: iz galerije
     
 
:: Reklame i natpisi
  ...više
     
 
:: Audio - video - multimedia
  ...više
     
 
:: Digital signage
  ...više
 
 

  © 2005. eltel d.o.o. :: sva prava pridržana :: T.. +385 40 364 270 :: F.. +385 40 364 944 :: E.. eltel@eltel.com :: web by m2m